Velkommen
Om Trondheim Krisesenter
Bildegalleri
Barna på senteret
Våre tjenester
Hva er vold?
Nyttige linker
Diverse rapporter
Brosjyre
Kontakt oss

Søk i våre sider

 

Om Trondheim Krisesenter

Krisetelefonen i Trondheim for mishandlede og voldtatte kvinner ble startet 25. september 1978. Utvidelse til krisesenter skjedde 8. mars 1981, og vi fikk døgnkontinuerlig vakt. Vi har i over 30 år kunnet tilby hjelp til kvinner og deres barn som har blitt psykisk eller fysisk mishandlet og/eller voldtatt.

Huset er på ca 600m2, som fordeler seg på tre etasjer. Senteret har 9 soverom, stue, og stort kjøkken som er husets ”hjerte”. Her lages felles middag og kvinnene som bor på huset har selv ansvaret for måltidene. I huset er det tre bad. Vi har et stort loft som er innredet med tanke på barn og ungdom. Der kan barn oppholde seg for å lese, leke, se på TV eller drive med andre aktiviteter. Loftet brukes også som møtelokale.

I tillegg til lekemuligheter inne, har vi en flott hage med lekeapparater og sittegrupper. Området er inngjerdet og er et trygt sted for kvinner og barn som bor på senteret. Vi disponerer også plass i barnehage.

Vi har innredet et rom i første etasje med bl.a. en liten kjøkkenkrok tilpasset kvinner med funksjonsnedsettelse. I samme etasje er det tilgang til bad som er innredet for det samme formålet. Dører, dørstokker og inngangspartiet med rampe er tilpasset rullestolbruk. I tillegg er det en trebelagt uteplass like utenfor ytterdøren, med god plass til sittegruppe og manøvrering av rullestol.

  
speilegglogoSPEILEGG PUBLISERING Trondheim Krisesenter. tlf 73 52 34 20, krisesenteret.trondheim@trondheim.kommune.no www.trondheim.kommune.no/krisesenter    skriv ut